Hiram Bingham III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kanggé tiyang sanès ingkang naminipun sami, mangga priksani Hiram Bingham
Hiram Bingham III.

Hiram Bingham III, miyos 19 November 1875 ing Honolulu, tilar donya 6 Juni 1956, punika panjlajah, sajarawan, lan pulitikus Amérika Sarékat. Bingham mucal ing Yale University lan njlajahi Machu Picchu taun 1911. Panjenenganipun punika gubernur Connecticut lan senator AS.