Hiram Bingham III

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kanggé tiyang sanès ingkang naminipun sami, mangga priksani Hiram Bingham
Hiram Bingham III.

Hiram Bingham III, miyos 19 November 1875 ing Honolulu, tilar donya 6 Juni 1956, punika panjlajah, sajarawan, lan pulitikus Amérika Sarékat. Bingham mucal ing Yale University lan njlajahi Machu Picchu taun 1911. Panjenenganipun punika gubernur Connecticut lan senator AS.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hiram_Bingham_III&oldid=831258"