De Havilland Comet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
BEA de Havilland DH-106 Comet 4B Berlin.jpg

de Havilland Comet saka Britania Raya iku siji pesawat jet komersial pisanan ing donya. Pesawat iki misuwur amarga anané kasalahan disain wujud fatig wesi pesawat amarga dhuwuring pamaburan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]