De Havilland Comet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gambar:Comet.1964.arp.750pix.jpg
Comet C. Mk2 saka Royal Air Force ing 1964.

de Havilland Comet saka Britania Raya iku sawijining pesawat jet komersial pisanan ing donya. Pesawat iki misuwur amarga anané kasalahan disain arupa fatig wesi pesawat amarga dhuwuring pamaburan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]