De Havilland Comet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Gambar:Comet.1964.arp.750pix.jpg
Comet C. Mk2 saka Royal Air Force ing 1964.

de Havilland Comet saka Britania Raya iku siji pesawat jet komersial pisanan ing donya. Pesawat iki misuwur amarga anané kasalahan disain wujud fatig wesi pesawat amarga dhuwuring pamaburan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]