Alberto Fujimori

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alberto Fujimori
Présidhèn Peru kaping 45
Linggih
28 Juli 1990 – 26 November 2000
Wakil Présidhèn Máximo San Román (1990)
Roque Márquez (1995)
Francisco Tudela (2000)
Kang sadurungé Alan García
Kang sawisé Valentín Paniagua Corazao
Rerincèn dhiri
Lair (1938-07-28) Juli 28, 1938 (umur 81)
Lima, Peru
Parté pulitik Cambio 90 (1990-1999)
Peru 2000 (2000)
Si Cumple (2006)
Parté Rakyat Baru (2007)
Sisihan Susana Higuchi (cerai)
Satomi Kataoka

Alberto Ken'ya Fujimori (アルベルト・ケンヤ・フジモリ Aruberuto Ken'ya Fujimori, lair ing Lima, Peru, 28 Juli 1938; umur 81 taun) iku Présidhèn Peru sing mengku kalungguhan wiwit tanggal 28 Juli 1990 nganti 17 November 2000. Fujimori iku wong katelu saka katurunan Asia Wétan sing dadi kepala nagara sawijining nagara Amérika Kidul. Sing sepisanan ya iku Arthur Chung (1970-1980; dadi Présidhèn Guyana, Arthur Chung ora duwé otoritas èksekutif) ing Guyana lan kaloro Dr. Henk Chin A Sen (1980-1981) ing Suriname.

Cathetan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Didhisiki déning:
Alan García
{{{jabatan}}}
Juli 1990 – April 1992
Diganti déning:
Valentín Paniagua
Didhisiki déning:
Alan García
{{{jabatan}}}
April 1992 – Juli 1995
Diganti déning:
Valentín Paniagua
Didhisiki déning:
Alan García
{{{jabatan}}}
Juli 1995 – November 2000
Diganti déning:
Valentín Paniagua