26 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 26 November)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

26 November punika dinten ingkang kaping 330 utawi 331 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]