Howard Carter

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Howard Carter
Howard Carter
Howard Carter
Miyos (1874-05-09)9 Mèi 1874
Kensington, London
Tilar donya 2 Maret 1939(1939-03-02) (umur 64)
Kensington, London
Kabangsan Inggris
Bidhang Arkeolog lan Èlmu Pengetahuan Mesir
Kaahlian Pamanggihan pasaréyanipun Tutankhamun

Howard Carter (Kensington, Inggris, 9 Mèi 18742 Maret 1939) punika nimpuna arkéologi sarta égiptologi (widya babagan Mesir Kuna) saking Inggris. Panjenenganipun misuwur amargi ingkang manggihi kori dhateng astananipun Tutankhamun ingkang wonten ing Lembah Para Ratu, Luxor, Mesir.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Howard_Carter&oldid=1107270"