Howard Carter

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Howard Carter
Howard carter.jpg
Howard Carter
Lair(1874-05-09)9 Mèi 1874
Kensington, London
Pati2 Maret 1939(1939-03-02) (umur 64)
Kensington, London
BangsaInggris
Kondhang ingPamanggihan pasaréyanipun Tutankhamun
Karièr ngèlmiah
BabaganArkeolog lan Èlmu Pengetahuan Mesir

Howard Carter (Kensington, Inggris, 9 Mèi 18742 Maret 1939) punika nimpuna arkéologi sarta égiptologi (widya babagan Mesir Kuna) saking Inggris. Panjenenganipun misuwur amargi ingkang manggihi kori dhateng astananipun Tutankhamun ingkang wonten ing Lembah Para Ratu, Luxor, Mesir.