2 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Maret2016 2 Maret punika, dinten ingkang kaping 61 utawi 62 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

1 Maret - 2 Maret - 3 Maret
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=2_Maret&oldid=985168"