2 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

2 Maret punika dinten ingkang kaping 61 utawi 62 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

1 Maret-2 Maret-3 Maret