Yahoo!

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Yahoo! iku portal web populèr sing dioperasèkaké prusahaan sing jenengé Yahoo! Inc.. Yahoo! wiwitané mung kayadéné bookmark (pituduh kaca buku), ide iku diwiwiti ing sasi April 1994, wektu iku ana loro alumni Universitas Stanford nuju liburan nalika profesor-é lunga menyang jaba kutha amarga cuti.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:IT giants


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yahoo!&oldid=1057626"