Yahoo!

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Yahoo! iku portal web populèr sing dioperasèkaké prusahaan sing jenengé Yahoo! Inc.. Yahoo! wiwitané mung kayadéné bookmark (pituduh kaca buku), ide iku diwiwiti ing sasi April 1994, wektu iku ana loro alumni Universitas Stanford nuju liburan nalika profesor-é lunga menyang jaba kutha amarga cuti.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:IT giants