1 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

1 Maret punika, dinten ingkang kaping 60 utawi 61 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

28 Fèbruari - 29 Fèbruari - (30 Fèbruari) - 1 Maret - 2 Maret