1 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

1 Maret punika dinten ingkang kaping 60 utawi 61 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

28 Fèbruari-29 Fèbruari-(30 Fèbruari)-1 Maret-2 Maret