1865

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Milénium: Milénium ping 2
Abad:
Dasawarsa:
Taun:

Prastawa[besut | besut sumber]

Panjenengan boten mlebet dados panganggé. Alamat internet (IP) panjenengan kacathet wonten ing sajarah kaca punika.

i r teh english no speaken freaky deaky dutch

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]