1850-an

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Dasawarsa 1850-an iku kaurut saka taun 1850 nganti 1859.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]