1864

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1859 1860 1861 1862 1863 1864 1865 1866 1867 1868 1869
Dasawarsa: 1850-an  1860-an  1870-an
Abad: kaping-18  kaping-19  kaping-20
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1864 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1864&oldid=807907"