23 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

23 Oktober punika, dinten ingkang kaping 296 utawi 297 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

22 Oktober - 23 Oktober - 24 Oktober
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=23_Oktober&oldid=1081767"