23 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

23 Oktober punika dinten ingkang kaping 296 utawi 297 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

22 Oktober-23 Oktober-24 Oktober