23 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

23 Oktober punika dinten ingkang kaping 296 utawi 297 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

22 Oktober-23 Oktober-24 Oktober