24 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

24 Oktober punika, dinten ingkang kaping 297 utawi 298 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Dinten Dhokter Indonésia
  • Dinten PBB

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 24 Oktober ing Wikimedia Commons.
23 Oktober - 24 Oktober - 25 Oktober
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=24_Oktober&oldid=1051255"