24 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

24 Oktober punika dinten ingkang kaping 297 utawi 298 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Dinten Dhokter Indonésia
  • Dinten PBB

Uga delengen[besut | besut sumber]

23 Oktober-24 Oktober-25 Oktober