24 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

24 Oktober punika, dinten ingkang kaping 297 utawi 298 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Dinten Dhokter Indonésia
  • Dinten PBB

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

23 Oktober - 24 Oktober - 25 Oktober