24 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

24 Oktober punika dinten ingkang kaping 297 utawi 298 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Dinten Dhokter Indonésia
  • Dinten PBB

Uga delengen[besut | besut sumber]

23 Oktober - 24 Oktober - 25 Oktober