25 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

25 Oktober punika dinten ingkang kaping 298 utawi 299 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 1945-Sakuthu ndharataken 6.000 wadya saking Dhivisi 23 ingkang dipunpimpin déning Brigadhir Jendral Mallaby ing Surabaya kanggé nglucuti wadya Jepang.
  • 1945 – Infantri angka 49 Inggris dumugi Indonésia dipun-pandhégani déning Jendral Mallaby.
  • 1965 – Kesatuan Aksi Mahasiswa Indonésia (KAMI) mawujud.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

24 Oktober-25 Oktober-26 Oktober