25 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

25 Oktober punika, dinten ingkang kaping 298 utawi 299 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 1945 - Sekutu ndharataken 6.000 tentara saking Dhivisi 23 ingkang dipunpimpin déning Brigadhir Jendral Mallaby ing Surabaya kanggé nglucuti tentara Jepang.
  • 1945 – Infantri ka-49 Inggris dumugi Indonésia dipun-pandhégani déning Jendral Mallaby.
  • 1965 – Kesatuan Aksi Mahasiswa Indonésia (KAMI) mawujud.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

24 Oktober - 25 Oktober - 26 Oktober
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 25 Oktober ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=25_Oktober&oldid=993753"