22 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

22 Oktober punika, dinten ingkang kaping 295 utawi 296 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Train wreck at Montparnasse 1895.jpg

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

21 Oktober - 22 Oktober - 23 Oktober
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 22 Oktober ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=22_Oktober&oldid=1070722"