22 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

22 Oktober punika dinten ingkang kaping 295 utawi 296 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Train wreck at Montparnasse 1895.jpg

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

21 Oktober-22 Oktober-23 Oktober