22 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

22 Oktober punika dinten ingkang kaping 295 utawi 296 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Train wreck at Montparnasse 1895.jpg

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

21 Oktober-22 Oktober-23 Oktober