22 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

22 Oktober punika, dinten ingkang kaping 295 utawi 296 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Train wreck at Montparnasse 1895.jpg

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

21 Oktober - 22 Oktober - 23 Oktober