1895

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Milénium: Milénium ping 2
Abad:
Dasawarsa:
Taun:

Prastawa[besut | besut sumber]

Train wreck at Montparnasse 1895.jpg
  • 22 Oktober-Wonten stasiun Gare Montparnasse ing Paris, satunggaling kréta latu èksprès medal saking ril sasampunipun nabrak andhegan lan bablas nrajang témbok sarta dhawah ing ngandhap.

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]