Pavel Sukhoi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pavel Osipovich Sukhoi
1995. Stamp of Belarus 0114.jpg
Lair22 Juli 1895
Hlybokaye, Kakaisaran Rusia (saiki Bélarus)
PatiSèptèmber 15, 1975(1975-09-15) (umur 80)
Moskwa, Uni Sovyèt
BangsaUni Sovyèt (Belarus)
Karya
Disiplin EnjiniringInsinyur kadirgantaran
Employer(s)Biro désain Sukhoi

Pavel Osipovich Sukhoi (Rusia: Павел Осипович Сухой; Bélarus: Павел Восіпавіч Сухі) (lair ing Hlybokaye cedhak Vitebsk, Belarus, Kakaisaran Rusia, 22 Juli 1895 – séda ing Moskwa 15 September 1975) iku sawijining tokoh kadirgantaran Uni Sovyèt. Dhèwèké ngedegaké Biro Désain Sukhoi.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]