1896

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1891 1892 1893 1894 1895 1896 1897 1898 1899 1800 1801
Dasawarsa: 1880-an  1890-an  1900-an
Abad: kaping-18  kaping-19  kaping-20
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1896 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1896&oldid=807966"