21 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

21 Oktober punika dinten ingkang kaping 294 utawi 295 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

20 Oktober-21 Oktober-22 Oktober