21 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

21 Oktober punika, dinten ingkang kaping 294 utawi 295 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

20 Oktober - 21 Oktober - 22 Oktober
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=21_Oktober&oldid=1051197"