21 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

21 Oktober punika dinten ingkang kaping 294 utawi 295 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

20 Oktober-21 Oktober-22 Oktober