Paus Konon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Konon punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (686-687).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Yohanes V
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Sergius I