Paus Konon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Konon punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (686-687).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Yohanes V
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Sergius I