687

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692
Dasawarsa: 670-an  680-an  690-an
Abad: kaping-6  kaping-7  kaping-8
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-687 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=687&oldid=837980"