20 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

20 Oktober punika, dinten ingkang kaping 293 utawi 294 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

19 Oktober - 20 Oktober - 21 Oktober