20 Oktober

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

20 Oktober punika, dinten ingkang kaping 293 utawi 294 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

19 Oktober - 20 Oktober - 21 Oktober
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 20 Oktober ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=20_Oktober&oldid=1052854"