19 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

19 Oktober punika dinten ingkang kaping 292 utawi 293 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Isabella
Isabella

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

18 Oktober-19 Oktober-20 Oktober