19 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

19 Oktober punika, dinten ingkang kaping 292 utawi 293 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Isabella
Isabella

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

18 Oktober - 19 Oktober - 20 Oktober