19 Oktober

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

19 Oktober punika, dinten ingkang kaping 292 utawi 293 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Isabella
Isabella

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

18 Oktober - 19 Oktober - 20 Oktober
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 19 Oktober ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=19_Oktober&oldid=804216"