18 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

18 Oktober punika dinten ingkang kaping 291 utawi 292 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

17 Oktober-18 Oktober-19 Oktober