18 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

18 Oktober punika, dinten ingkang kaping 291 utawi 292 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

17 Oktober - 18 Oktober - 19 Oktober