18 Oktober

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

18 Oktober punika, dinten ingkang kaping 291 utawi 292 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

17 Oktober - 18 Oktober - 19 Oktober
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 18 Oktober ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=18_Oktober&oldid=804213"