17 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

17 Oktober punika dinten ingkang kaping 290 utawi 291 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Einstein

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • HUT Paskhas TNI AU

Uga delengen[besut | besut sumber]

16 Oktober-17 Oktober-18 Oktober