17 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

17 Oktober punika dinten ingkang kaping 290 utawi 291 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Einstein

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • HUT Paskhas TNI AU

Uga delengen[besut | besut sumber]

16 Oktober-17 Oktober-18 Oktober