17 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

17 Oktober punika, dinten ingkang kaping 290 utawi 291 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Einstein
Einstein

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • HUT Paskhas TNI AU

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

16 Oktober - 17 Oktober - 18 Oktober
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=17_Oktober&oldid=954500"