Laurens Reael

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Laurens Reael

Laurens Reael (Amsterdam, 22 Oktober 1583 – idem, 1637), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping telu. Dhèwèké maréntah antara taun 16151619.

Uga delengen[besut | besut sumber]


Jabatan pamaréntahan
Didhisiki déning:
Gerard Reynst
{{{jabatan}}}
1615-1619
Diganti déning:
Jan Pieterszoon Coen