Gerard Reynst

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gerard Reynst

Gerard Reynst (*Amsterdam, (?) – + Jakarta, 7 Dhésèmber 1615), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kapindho. Dhèwèké maréntah antara taun 16141615.

Uga delengen[besut | besut sumber]


Jabatan pamaréntahan
Didhisiki déning:
Pieter Both
{{{jabatan}}}
1614-1615
Diganti déning:
Laurens Reael