Pieter Both

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pieter Both
Pieter Both.jpg
Foto Pieter Both
Governor-General of the Dutch East Indies 1st
Lungguh
19 December 1610 – 6 November 1614
Kadhisiki None
Kagantèni Gerard Reynst
Rerincèn priangga
Lair 1568
Amersfoort, Dutch Republic
Pati 6 March 1615
Indian Ocean (near Mauritius)

Pieter Both (*Amersfoort, (?) - + Mauritius, 1614). Dhèwèké wakil Kompeni VOC ing kapisan ing Hindhia lan uga bisa diarani Gubernur-Jendral kapisanan Hindhia-Walanda. Dhèwèké maréntah antara taun 16101614.

Uga delengen[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pieter_Both&oldid=1086327"