Pieter Both

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pieter Both
Pieter Both.jpg
Foto Pieter Both
Governor-General of the Dutch East Indies 1st
Linggih
19 December 1610 – 6 November 1614
Kang sadurungé None
Kang sawisé Gerard Reynst
Rerincèn dhiri
Lair 1568
Amersfoort, Dutch Republic
Pati 6 March 1615
Indian Ocean (near Mauritius)

Pieter Both (*Amersfoort, (?) - + Mauritius, 1614). Dhèwèké wakil Kompeni VOC ing kapisan ing Hindhia lan uga bisa diarani Gubernur-Jendral kapisanan Hindhia-Walanda. Dhèwèké maréntah antara taun 16101614.

Uga delengen[besut | besut sumber]