7 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

7 Dhésèmber punika, dinten ingkang kaping 341 utawi 342 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

6 Dhésèmber – 7 Dhésèmber – 8 Dhésèmber