8 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

8 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 342 utawi 343 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

7 December – 8 Dhésèmber – 9 Dhésèmber