John Lennon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
John Lennon

Latar wuri
Alias John Winston Lennon
Lair 9 Oktober 1940
Asal Liverpool, Inggris, UK
Génré Rock, pop rock, psychedelic rock, experimental rock, rock and roll
Taun aktif 1957 – 1976, 1980
Label Parlophone, Capitol, Apple, EMI, Geffen, Polydor
Magepokan karo The Quarrymen, The Beatles, Plastic Ono Band, The Dirty Mac
Situs wèb www.johnlennon.com
Alat musik
Rickenbacker 325
Epiphone Casino
Gibson J-160E
Martin D-28
Fender Bass VI
Les Paul Junior

John Winston Ono Lennon (lair ing Liverpool, 9 Oktober 1940 – tilar donya ing New York, 8 Desember 1980 kanthi umur40 taun) iku sawijining panyanyi Inggris. Dhèwèké misuwur minangka anggota kelompok musik The Beatles. John Lennon olèhé tilar donya dipatèni ing New York. John Lennon tau kawin karo Cynthia Lennon lan Yoko Ono, sawijining wanita Jepang.

Dhaptar Album[sunting | sunting sumber]

No. Judhul Durasi
1. "Power to the People: The Hits [CD/DVD]"    
2. "Double Fantasy Stripped Down"    
3. "Mind GamesCover"    
4. "Some Time in New York CityCover"    
5. "John Lennon/Plastic Ono BandCover"    
6. "Gimme Some Truth"    
7. "Signature Box"    
8. "Power to the People: The Hits"    
9. "In PerformanceCover"    

[1]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (en)www.sortmusic.com(dipuntingali tanggal 21 November 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=John_Lennon&oldid=828974"