John Lennon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
John Lennon
Lie In 15 -- John rehearses Give Peace A Chance.jpg
Pratélan latar wuri
Paraban John Winston Lennon
Saka Liverpool, Inggris, UK
Génre Rock, pop rock, psychedelic rock, experimental rock, rock and roll
Mangsa akarya 1957 – 1976, 1980
Labèl Parlophone, Capitol, Apple, EMI, Geffen, Polydor
Sing magepokan The Quarrymen, The Beatles, Plastic Ono Band, The Dirty Mac
Sana jaringan www.johnlennon.com
Piranti wigati
Rickenbacker 325
Epiphone Casino
Gibson J-160E
Martin D-28
Fender Bass VI
Les Paul Junior

John Winston Ono Lennon (lair ing Liverpool, 9 Oktober 1940 – pati di New York, 8 Dhésèmber 1980 ing yuswa 40 taun) iku sawijining panyanyi Inggris. Dhèwèké misuwur minangka anggota kelompok musik The Beatles. John Lennon olèhé tilar donya dipatèni ing New York. John Lennon tau kawin karo Cynthia Lennon lan Yoko Ono, sawijining wanita Jepang.

Dhaptar Album[besut | besut sumber]

No. Judhul Durasi
1. "Power to the People: The Hits [CD/DVD]"    
2. "Double Fantasy Stripped Down"    
3. "Mind GamesCover"    
4. "Some Time in New York CityCover"    
5. "John Lennon/Plastic Ono BandCover"    
6. "Gimme Some Truth"    
7. "Signature Box"    
8. "Power to the People: The Hits"    
9. "In PerformanceCover"    

[1]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (en)www.sortmusic.com(dipuntingali tanggal 21 November 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=John_Lennon&oldid=1092637"