9 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

9 Oktober punika, dinten ingkang kaping 282 utawi 283 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Leif Ericsson
Leif Ericsson

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Hari Surat Menyurat Internasional

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

8 Oktober - 9 Oktober - 10 Oktober
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 9 Oktober ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=9_Oktober&oldid=1052762"