9 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

9 Oktober punika dinten ingkang kaping 282 utawi 283 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Leif Ericsson

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Hari Surat Menyurat Internasional

Uga delengen[besut | besut sumber]

8 Oktober - 9 Oktober - 10 Oktober