10 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

10 Oktober punika dinten ingkang kaping 283 utawi 284 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

9 Oktober - 10 Oktober - 11 Oktober