Namco

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Namco Ltd.
Publik
Indhustri Indhustri dolanan komputer lan vidéo
Diyasa 1955
Kantor gedhé Tokyo, Jepang
Wong kunci
Masaya Nakamura (Pangadeg)
Kyushiro Takagi (CEO)
Wijil Galaga
Pac-Man
Ridge Racer
Soul Calibur
Tales of Symphonia
Tekken
Time Crisis
Slogan N/A
Sana jaringan http://www.namco.com

Namco Bandai Games Inc. (NBGI) (株式会社バンダイナムコゲームス Kabushiki Gaisha Bandai Namuko Gēmusu?) iku sawijining perusahaan pangembang dolanan vidéo kanthi basis ing Jepang. Sapérangan prodhuk dolanan misuwur perusahaan iki kalebu Pac-Man, Pole Position, Xevious, sèri Tekken, sèri Soul Calibur, Tales RPG series, sèri Time Crisis, sèri Ace Combat, sèri Ridge Racer, Wangan Midnight, lan sèri Xenosaga. Nalika sasi Mèi 2005, diumumaké yèn Namco lan panggawé dolanan Bandai padha gabung lan mbentuk perusahaan anyar sing karan Namco Bandai Holdings Inc.

Pranala njaba[besut | besut sumber]