Namco

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Namco Ltd.
Publik
IndhustriIndhustri dolanan komputer lan vidéo
Diyasa1955
Kantor gedhéTokyo, Jepang
Wong kunci
Masaya Nakamura (Pangadeg)
Kyushiro Takagi (CEO)
WijilGalaga
Pac-Man
Ridge Racer
Soul Calibur
Tales of Symphonia
Tekken
Time Crisis
SloganN/A
Sana jaringanhttp://www.namco.com

Namco Bandai Games Inc. (NBGI) (株式会社バンダイナムコゲームス Kabushiki Gaisha Bandai Namuko Gēmusu?) iku sawijining perusahaan pangembang dolanan vidéo kanthi basis ing Jepang. Sapérangan prodhuk dolanan misuwur perusahaan iki kalebu Pac-Man, Pole Position, Xevious, sèri Tekken, sèri Soul Calibur, Tales RPG series, sèri Time Crisis, sèri Ace Combat, sèri Ridge Racer, Wangan Midnight, lan sèri Xenosaga. Nalika sasi Mèi 2005, diumumaké yèn Namco lan panggawé dolanan Bandai padha gabung lan mbentuk perusahaan anyar sing karan Namco Bandai Holdings Inc.

Pranala njaba[besut | besut sumber]