8 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

8 Oktober punika, dinten ingkang kaping 281 utawi 282 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

(sumber)

(sumber)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

7 Oktober - 8 Oktober - 9 Oktober
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 8 Oktober ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=8_Oktober&oldid=1052075"