8 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

8 Oktober punika dinten ingkang kaping 281 utawi 282 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

(sumber)

(sumber)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

7 Oktober-8 Oktober-9 Oktober