7 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

7 Oktober punika dinten ingkang kaping 280 utawi 281 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

James Cook

(sumber)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

6 Oktober-7 Oktober-8 Oktober