7 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

7 Oktober punika, dinten ingkang kaping 280 utawi 281 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

James Cook

(sumber)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

6 Oktober - 7 Oktober - 8 Oktober