7 Oktober

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

7 Oktober punika, dinten ingkang kaping 280 utawi 281 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[sunting | besut sumber]

James Cook
James Cook

(sumber)

Wiyosan[sunting | besut sumber]

Séda[sunting | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | besut sumber]

6 Oktober - 7 Oktober - 8 Oktober

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 7 Oktober ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=7_Oktober&oldid=1052695"