1769

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1764 1765 1766 1767 1768 1769 1770 1771 1772 1773 1774
Dasawarsa: 1750-an  1760-an  1770-an
Abad: kaping-17  kaping-18  kaping-19
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1769 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1769&oldid=807804"