1768

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1763 1764 1765 1766 1767 1768 1769 1770 1771 1772 1773
Dasawarsa: 1750-an  1760-an  1770-an
Abad: kaping-17  kaping-18  kaping-19
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1768 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1768&oldid=807803"