1756

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1751 1752 1753 1754 1755 1756 1757 1758 1759 1760 1761
Dasawarsa: 1740-an  1750-an  1760-an
Abad: kaping-17  kaping-18  kaping-19
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1756 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1756&oldid=807791"