Thomas Arthur Steitz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Thomas A. Steitz)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Thomas A. Steitz
Lair (1940-08-23) 23 Agustus 1940 (umur 79)
Milwaukee, Wisconsin
Padunungan Amérikah Sarékat
Kabangsan Amérika
Babagan Crystallography
Institusi Howard Hughes Medical Institute, Yale University
Misuwur amarga Bio-crystallography
Notable awards Bebungah Nobel babagan kimia (2009).

Thomas A. Steitz punika satunggiling profesor lan ahli biofisika molekuler lan biokimia saking Yale University, Amérikah Sarékat. Thomas Steitz pikantuk bebungah Nobel kanggé babagan kimia taun 2009 sesarengan kaliyan Venkatraman Ramakrishnan lan Ada E. Yonath kanggé asil karya lan risètipun ngenani struktur lan fungsi ribosom.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]