Venkatraman Ramakrishnan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Venkatraman Ramakrishnan
Lair1952
Chidambaram, Tamil Nadu, India
PadununganInggris
KawarganegaraanAmérikah Sarékat
KabangsanAmérikah Sarékat
EtnisIndian American
BabaganBiochemistry lan Biophysics lan Computational Biology
InstitusiMRC Laboratorium Biologi Molekular, Cambridge, Inggris
Misuwur amargaBio-crystallography
Notable awardsBebungah Nobel babagan kimia (2009).

Venkatraman (Venki) Ramakrishnan punika satunggiling ahli biologi saking Medical Research Council, Cambridge, Inggris. Venki Ramakrishnan pikantuk Bebungah Nobel salebetipun èlmu kimia taun 2009 sesarengan kaliyan Thomas A. Steitz lan Ada E. Yonath kanggé asil karyanipun ngenani struktur lan fungsi ribosom.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]