Thomas Arthur Steitz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Thomas A. Steitz
Lair (1940-08-23) 23 Agustus 1940 (age 76)
Milwaukee, Wisconsin
Padunungan Amérika Sarékat
Kabangsan Amérika
Babagan Crystallography
Institusi Howard Hughes Medical Institute, Yale University
Misuwur amarga Bio-crystallography
Notable awards Bebungah Nobel bidang kimia (2009).

Thomas A. Steitz punika satunggiling profesor lan ahli biofisika molekuler lan biokimia saking Yale University, Amérika Sarékat. Thomas Steitz pikantuk bebungah Nobel kanggé bidang kimia taun 2009 sesarengan kaliyan Venkatraman Ramakrishnan lan Ada E. Yonath kanggé asil karya lan risètipun ngenani struktur lan fungsi ribosom.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Thomas Arthur Steitz ing Wikimedia Commons.