6 Oktober

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

6 Oktober punika, dinten ingkang kaping 279 utawi 280 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Chiang Kai-shek
Chiang Kai-shek

(sumber)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

5 Oktober - 6 Oktober - 7 Oktober

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 6 Oktober ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=6_Oktober&oldid=1052940"