6 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

6 Oktober punika, dinten ingkang kaping 279 utawi 280 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Chiang Kai-shek

(sumber)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

  • 1981 - Anwar Sadat, Présidhèn Mesir dipateni déning kaum militan Mesir

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

5 Oktober - 6 Oktober - 7 Oktober