6 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

6 Oktober punika, dinten ingkang kaping 279 utawi 280 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Chiang Kai-shek
Chiang Kai-shek

(sumber)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

5 Oktober - 6 Oktober - 7 Oktober