6 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

6 Oktober punika dinten ingkang kaping 279 utawi 280 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Chiang Kai-shek

(sumber)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

5 Oktober-6 Oktober-7 Oktober