Chiang Kai-shek

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Chiang Kai-shek

Chiang Kai-shek utawa Jiang Jie-shi (Mandarin) (lair ing Fenghua, Zhejiang, 31 Oktober 1887 – tilar donya ing Taipei, Taiwan, 5 April 1975 kanthi umur87 taun) iku salah siji pemimpin kubu nasionalis sing adhep=adhepan karo kubu komunis jroning perang sedulur ing Tiongkok ing era Republik. Jeneng resminé yaiku Jiang Zhong-zheng, déné Jiang Jie-shi iku jeneng cilikané.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chiang_Kai-shek&oldid=876453"