Chiang Kai-shek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Chiang Kai-shek

Chiang Kai-shek utawa Jiang Jie-shi (Mandarin) (lair ing Fenghua, Zhejiang, 31 Oktober 1887 – pati ing Taipei, Taiwan, 5 April 1975 ing yuswa 87 taun) iku pemimpin kubu nasionalis sing adhep-adhepan karo kubu komunis jroning perang sedulur ing Tiongkok nalika Jaman Républik. Jeneng resminé ya iku Jiang Zhong-zheng, déné Jiang Jie-shi iku jeneng cilikané.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chiang_Kai-shek&oldid=1107367"