5 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

5 April punika dinten ingkang kaping 95 utawi 96 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

4 April – 5 April – 6 April