6 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

6 April punika, dinten ingkang kaping 96 utawi 97 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

5 April6 April7 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=6_April&oldid=803988"