6 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

6 April punika dinten ingkang kaping 96 utawi 97 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

5 April – 6 April – 7 April