6 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

6 April punika, dinten ingkang kaping 96 utawi 97 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

5 April – 6 April – 7 April