7 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

7 April punika, dinten ingkang kaping 97 utawi 98 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Peluncuran Discovery
Peluncuran Discovery

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

6 April – 7 April – 8 April