8 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

8 April punika dinten ingkang kaping 98 utawi 99 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2010 -Konferensi Tataran Inggil ASEAN kaping 16 dipunbikak ing Hanoi, Vietnam.
  • 2013 -Mahamantri wanita sepindhah Inggris Margaret Thatcher tilar donya ing yuswa 87 taun sasampunipun nandhang stroke.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    7 April – 8 April – 9 April