8 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

8 April punika dinten ingkang kaping 98 utawi 99 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

7 April – 8 April – 9 April