8 April

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

8 April punika, dinten ingkang kaping 98 utawi 99 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
7 April8 April9 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=8_April&oldid=861078"