9 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

9 April punika, dinten ingkang kaping 99 utawi 100 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

8 April – 9 April – 10 April