Herta Müller

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Herta Müller
Herta Müller 2007.JPG
Herta Müller ing taun 2007
Lair 17 Agustus 1953 (umur 62)
Pakarya Penulis
Bangsa Jerman
Mangsa Abad kaping 20, Abad kaping 21
Bebungah utama Cithakan:Daftar panampa Nobel Kasusastraan

Herta Müller (dipunlairaken ing Romania, 17 Agustus 1953; umur 62 taun) punika satunggiling novelis lan panulis puisi saking Jerman ingkang pikantuk bebungah Nobel kanggé bidang sastra taun 2009 liwat karanganipun ingkang nggambaraken kagesangan ingkang awrat ing Romania nalika wekdal pamaréntahan Nicolae Ceauşescu [1].

Réferènsi[sunting | besut sumber]

Pranala njawi[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Herta_Müller&oldid=949009"