Herta Müller

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Herta Müller
Herta Müller 2007.JPG
Herta Müller ing taun 2007
Lair (1953-08-17) Agustus 17, 1953 (umur 65)
Pakarya Penulis
Bangsa Jerman
Mangsa Abad kaping 20, Abad kaping 21
Bebungah utama Cithakan:Pratélan panampa Nobel Kasusastraan

Herta Müller (lair ing Romania, 17 Agustus 1953; umur 65 taun) punika satunggiling novelis lan panulis puisi saking Jerman ingkang pikantuk bebungah Nobel kanggé babagan sastra taun 2009 liwat karanganipun ingkang nggambaraken kagesangan ingkang awrat ing Romania nalika wekdal pamaréntahan Nicolae Ceauşescu [1].

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]